Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Risico inventarisatie en preventie

Je kent jouw onderneming van binnen en van buiten. In jouw bedrijfspand ken je ieder hoekje en weet je exact waar alles staat. Toch kan het zijn dat je niet alle risico’s in beeld heeft of hoe je risico’s kunt beperken. Juist daarom maken wij voor al onze klanten een risico inventarisatie. Afhankelijk van het type onderneming is deze meer of minder uitgebreid, maar altijd gaat het om jouw onderneming.

Door de risico inventarisatie laten we precies zien waar eventuele risico’s in zitten. Soms kunnen deze risico’s met kleine preventiemaatregelen worden beperkt. In andere gevallen zijn er vanuit de verzekeraar opgelegde verplichtingen waar goed over nagedacht moet worden. Bij Besems kunnen we je daarbij helpen en geven daar waar mogelijk een advies waar je echt iets mee kunt.

Aan de hand van de risico inventarisatie geven we bovendien een helder verzekeringsadvies waarmee je die risico’s die je niet kunt of liever niet zelf wilt dragen kunt verzekeren. Vanzelfsprekend vergelijken we verschillende maatschappijen zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en goed verzekerd bent.

Neem contact op met Esther, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Esther van Rijsbergen

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid