Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Personeel

“Ik wens je veel personeel!” zo luidt een bekend Joodse gezegde. Heb je één of meerdere medewerkers? Leiding geven is lang niet altijd even gemakkelijk en bovendien brengt het een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Als ondernemer moet je niet alleen zorgen dat de onderneming goed draait, maar ook dat zaken rondom jouw personeel goed zijn geregeld. Jouw collega’s zijn belangrijk en vertegenwoordigen jouw onderneming. Daarom is het belangrijk dat ze zich thuis voelen in een prettige werkomgeving zodat ze zich volop kunnen inzetten voor jouw onderneming.

Er zijn ook zaken waar je niet omheen kunt als werkgever. Denk aan CAO verplichtingen, aansprakelijkheid door een bedrijfsongeval, doorbetalen van loon bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid. Allemaal zaken waaraan je liever niet wilt, maar wel moet denken.

Bij Besems kunnen we je helpen om risico’s en eventuele verplichtingen in beeld te brengen rondom personeel. Als het nodig is dan hebben we daar vanzelfsprekend een passende oplossing voor.

Neem contact op met Frits, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Frits Poirot

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid