Personeel

“Ik wens je veel personeel!” zo luidt een bekend Joodse gezegde. Heeft u één of meerdere medewerkers? Leiding geven is lang niet altijd even gemakkelijk en bovendien brengt het een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Als ondernemer moet u niet alleen zorgen dat de onderneming goed draait, maar ook dat zaken rondom uw personeel goed zijn geregeld. Uw collega’s zijn belangrijk en vertegenwoordigen uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat ze zich thuis voelen in een prettige werkomgeving zodat ze zich volop kunnen inzetten voor uw onderneming.

Er zijn ook zaken waar u niet omheen kunt als werkgever. Denk aan CAO verplichtingen, aansprakelijkheid door een bedrijfsongeval, doorbetalen van loon bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid. Allemaal zaken waaraan u liever niet wilt, maar wel moet denken.

Bij Besems kunnen we u helpen om risico’s en eventuele verplichtingen in beeld te brengen rondom personeel. Als het nodig is dan hebben we daar vanzelfsprekend een passende oplossing voor.

Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek.

Sommige dingen zijn zo belangrijk dat je er even rustig de tijd voor moet nemen. Wij maken graag tijd voor je vrij.