Personeel

“Ik wens je veel personeel!” zo luidt een bekend Joodse gezegde. Heeft u één of meerdere medewerkers? Leiding geven is lang niet altijd even gemakkelijk en bovendien brengt het een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Als ondernemer moet u niet alleen zorgen dat de onderneming goed draait, maar ook dat zaken rondom uw personeel goed zijn geregeld. Uw collega’s zijn belangrijk en vertegenwoordigen uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat ze zich thuis voelen in een prettige werkomgeving zodat ze zich volop kunnen inzetten voor uw onderneming.

Er zijn ook zaken waar u niet omheen kunt als werkgever. Denk aan CAO verplichtingen, aansprakelijkheid door een bedrijfsongeval, doorbetalen van loon bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid. Allemaal zaken waaraan u liever niet wilt, maar wel moet denken.

Bij Besems kunnen we u helpen om risico’s en eventuele verplichtingen in beeld te brengen rondom personeel. Als het nodig is dan hebben we daar vanzelfsprekend een passende oplossing voor.

Neem contact op met Frits, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Frits Poirot

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid

Klanten aan het woord

Het verhaal van Job en Liza

Lees het verhaal

Het verhaal van Peter en Marike

Lees het verhaal

Het verhaal van Wim en Wieteke

Lees het verhaal

Het verhaal van Wim en Anja van Vlasblom

Lees het verhaal