Kijk op de zaak

“Ondernemen is uitdagend en interessant, maar vaak ook intensief en het zorgt er voor dat je over het algemeen genoeg hebt om over na te denken”.

John Barkmeijer aan het woord: “Inmiddels ben ik al zo’n twintig jaar ondernemer en dat doe ik met veel plezier. Door mijn werk kom ik contact met andere ondernemers en zo heb ik regelmatig interessante gesprekken waarbij het leuk is om ervaringen en bepaalde kennis met elkaar te delen.

Daarnaast is het bezoeken van andere bedrijven leerzaam omdat je op die manier ook eens een kijkje in de keuken van iemand anders krijgt. Ondernemers zijn aan de andere kant vaak terecht trots om hun bedrijf te laten zien”.

Daarom starten we in 2017 met “Kijk op de zaak”. Twee keer per jaar gaan we samen met u of jou op bezoek bij één van onze klanten of een ander interessant bedrijf in de regio. We zorgen voor een inspirerende avond waarbij niet alleen een kijkje in de keuken van het bedrijf wordt gegeven, maar we u ook bijpraten over actuele onderwerpen. Bent u of ben jij nu al geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek.

Sommige dingen zijn zo belangrijk dat je er even rustig de tijd voor moet nemen. Wij maken graag tijd voor je vrij.