Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kijk op de zaak

“Ondernemen is uitdagend en interessant, maar vaak ook intensief en het zorgt ervoor dat je over het algemeen genoeg hebt om over na te denken”.

John Barkmeijer aan het woord: “Inmiddels ben ik al zo’n vijfentwintig jaar ondernemer en dat doe ik met veel plezier. Door mijn werk kom ik contact met andere ondernemers en zo heb ik regelmatig interessante gesprekken waarbij het leuk is om ervaringen en bepaalde kennis met elkaar te delen.

Daarnaast is het bezoeken van andere bedrijven leerzaam omdat je op die manier ook eens een kijkje in de keuken van iemand anders krijgt. Ondernemers zijn aan de andere kant vaak terecht trots om hun bedrijf te laten zien”.

Daarom zijn we in 2017 gestart met “Kijk op de zaak”. Twee keer per jaar gaan we samen met jou op bezoek bij één van onze klanten of een ander interessant bedrijf in de regio. We zorgen voor een inspirerende avond waarbij niet alleen een kijkje in de keuken van het bedrijf wordt gegeven, maar we je ook bijpraten over actuele onderwerpen. Ben je nu al geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op met Esther, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Esther van Rijsbergen

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid