Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bedrijf

Ondernemen is risico nemen, maar als het kan houdt je graag grip op de zaak. Zo denk je goed na over investeringen en nieuwe plannen, maar ook over de gevolgen van een veranderende markt. Op sommige risico’s heb je echter maar weinig invloed. Het kan iedere ondernemer overkomen.

Onverwacht bezoek bijvoorbeeld, waarbij niet alleen veel schade wordt aangericht, maar ook nog eens een heleboel zaken worden meegenomen, die je of jou collega’s nu juist op dat moment niet kunnen missen. Of wat te denken van een fikse brand, die jouw onderneming voor langere tijd stil legt.

Er zijn ook risico’s waar je niet zo snel aan zou denken, maar die wel een grote invloed kunnen hebben. Bij Besems kunnen we alle risico’s in beeld brengen en hebben daar als het nodig is een passende oplossing voor in de vorm van een verzekering. Zo kun jij lekker ondernemen en zorgen wij dat de nodige risico’s zijn afgedekt.

Neem contact op met Roland, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Roland Ottevanger

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid