Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het verhaal van Peter en Marike

“Nu we al bijna 20 jaar in Alblasserdam wonen kunnen we wel zeggen dat we Alblasserdammers zijn geworden.”

Nu we al meer dan 20 jaar in Alblasserdam wonen kunnen we wel zeggen dat we Alblasserdammers zijn geworden. Alblasserdam is een leuk en rustig dorp, met veel voorzieningen. Een dorp aan de rand van de polder en tegelijk dichtbij de steden Dordrecht en Rotterdam.

Balans houden tussen werk en ontspanning vinden we belangrijk in ons gezin. Voor de nodige ontspanning sporten we allemaal graag. Ieder met zijn of haar eigen favoriet: ballet, voetbal, waterpolo, hardlopen, en wielrennen.

Naast gezondheid vinden we stabilitiet een belangrijke basis in ons leven. Het is daarbij fijn als je weet dat zaken zoals je hypotheek en verzekeringen goed zijn geregeld. Besems adviseert en ontzorgt ons hierin op een manier die bij ons past. Vanaf de zijlijn, niet opdringerig, maar deskundig, proactief en betrokken.

Tijdens de januaristorm van 2018 werd een deel van de zijgevel van ons huis losgetrokken. Ruim 4.000 kg aan bakstenen kwam op straat en op onze auto terecht. Dit terwijl we zelf niet thuis waren. De mensen van Besems, die dit vanuit hun kantoor zagen gebeuren, hebben direct een aantal belangrijke stappen gezet. Allereerst om verdere ongelukken te voorkomen en daarna meteen al richting de schade afwikkeling. Een hele zorg minder dus!