Ondernemer

U bent zelfstandig ondernemer. Wat zijn dan de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid? U heeft als het gaat om arbeidsongeschiktheid geen recht op een sociale voorziening en wellicht vervallen de inkomsten die u uit uw onderneming ontvangt. Een langdurige arbeidsongeschiktheid kan voor uw onderneming misschien fatale gevolgen hebben.

En hoe staan uw nabestaanden er financieel voor als u komt te overlijden? Kunnen ze dan nog wel in de woning blijven wonen en blijven er voldoende middelen over om normaal van te leven?

Als ondernemer zorgt u goed voor uw onderneming en uw personeel, maar zorgt u ook goed voor u zelf? Bij Besems kunnen we uw persoonlijke financiële situatie onder verschillende omstandigheden in beeld brengen. Dat doen we met onze Financiéle Foto voor ondernemers. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wanneer er een voor u ongewenste situatie onstaat dan hebben we daar in de meeste gevallen een passende oplossing voor.

Neem contact op met Frits, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Frits Poirot

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid

Klanten aan het woord

Het verhaal van Job en Liza

Lees het verhaal

Het verhaal van Peter en Marike

Lees het verhaal

Het verhaal van Wim en Wieteke

Lees het verhaal

Het verhaal van Wim en Anja van Vlasblom

Lees het verhaal