Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ondernemer

Je bent zelfstandig ondernemer. Wat zijn dan de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid? Je hebt als het gaat om arbeidsongeschiktheid geen recht op een sociale voorziening en wellicht vervallen de inkomsten die je uit jouw onderneming ontvangt. Een langdurige arbeidsongeschiktheid kan voor jouw onderneming misschien fatale gevolgen hebben.

En hoe staan jou nabestaanden er financieel voor als je komt te overlijden? Kunnen ze dan nog wel in de woning blijven wonen en blijven er voldoende middelen over om normaal van te leven?

Als ondernemer zorg je goed voor jouw onderneming en je personeel, maar zorg je ook goed voor jezelf? Bij Besems kunnen we je persoonlijke financiële situatie onder verschillende omstandigheden in beeld brengen. Dat doen we met onze Financiële Foto voor ondernemers. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer er een voor je ongewenste situatie ontstaat dan hebben we daar in de meeste gevallen een passende oplossing voor.

Neem contact op met Martin, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Martin Marron

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid