Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het verhaal van Job en Liza

“Familie en vrienden zijn voor ons erg belangrijk. Daarnaast speelt het geloof in ons dagelijks leven een belangrijke rol.”

Familie en vrienden zijn voor ons erg belangrijk. Daarnaast speelt het geloof in ons dagelijks leven een belangrijke rol. In onze vrije tijd zijn we graag samen met vrienden voor een hapje en een drankje. Verder sporten we allebei met veel plezier. Job voetbalt en Liza volleybalt. Leuk weetje: Liza is dit seizoen samen met haar team in het nieuw gestoken door Besems.

Wij zijn bij Besems terecht gekomen doordat onze vrienden positieve ervaringen hebben met Besems als adviseur. Voor ons was het allemaal nieuw en we zijn dan ook prettig geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Duidelijk advies, persoonlijke begeleiding en ook nog een heerlijke taart bij de notaris!

Waarom Oud-Alblas? Oud-Alblas is altijd onze eerste woonkeus geweest, omdat veel van onze familie en vrienden er wonen. Hoe fijn is het om zo bij elkaar binnen te kunnen stappen, voor een borrel of een pak suiker! Daarnaast woon je in Oud-Alblas rustig en zit je toch zo in de stad, wat ons betreft ideaal.