Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een hypotheek bij Besems

Je denkt na over het afsluiten van een hypotheek. Dan komt er een heleboel op je af en heb je vast veel vragen. We helpen je daar graag bij. Omdat we beseffen dat het om jouw persoonlijke financiële situatie gaat doen we extra ons best om je een passend en vooral begrijpelijk advies te geven.

Doordat je via Besems toegang hebt tot meer dan 30 geldverstrekkers weet je zeker dat je in aanmerking komt voor de laagste rente. Omdat we werken met een vast tarief kom je nooit voor een verrassing te staan.

Bij Besems doen we het graag net even anders. Zo vragen we je ook naar je vaste lasten, zodat we je precies kunnen laten zien wat je overhoudt. Ook maken we voor iedere hypotheekklant een Financiële Foto. Hiermee krijg je inzicht in je financiële situatie onder verschillende omstandigheden.

Om je een duidelijk inzicht te geven in de voortgang van je hypotheekaanvraag hebben we “Mijn hypotheekaanvraag” ontwikkeld. Hiermee kun je in een beveiligde omgeving online de aanvraag van je hypotheek volgen en eenvoudig informatie uitwisselen. 

We hechten veel waarde aan persoonlijk advies. Daarom is het prettig om elkaar face to face bij ons op kantoor te ontmoeten. Je kunt echter ook gebruik maken van onze webcamservice. Via de webcam en schermdelen maken ons adviseurs dan contact met je. Zo kun je op ieder moment, waar je maar wilt advies van ons krijgen.

Neem contact op met Arie, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Arie van den Heuvel

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op