Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Verzekeren

In Nederland is er een uitgebreid aanbod aan verzekeringen, die je op verschillende manieren kunt afsluiten. Veel mensen kiezen voor gemak en de zekerheid dat er iemand voor je klaar staat als er eens iets mis gaat. Bij Besems werken we al sinds 1989 aan de financiële bescherming van onze klanten. Dat doen we door vooral door te kijken naar wie jij bent en welke risico’s je niet wilt, of niet kunt dragen. Vanzelfsprekend zorgen we daarbij voor passende verzekeringen en het oplossen van schades.

Omdat verzekeren voor de meeste mensen geen hobby is hebben wij er ons werk van gemaakt. We proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken. Dat doen we bijvoorbeeld door het maken van vergelijkingen tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat je dat niet zelf hoeft te doen. Verder hebben we een handige app, waarmee je al je polissen, maar vooral ook ons altijd bij de hand hebt. En als je schade hebt dan kun je gebruik maken van Besems Schade Service. Samen met onze schadepartners zorgen we dat je schade op een vakkundige manier wordt hersteld, zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen.

Neem contact op met Lieneke, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Lieneke Lubbers

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid