Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het verhaal van Wim en Anja van Vlasblom meubel en interieurbetimmeringen

“De mensen van Besems kennen ons, ze zijn betrokken, professioneel en persoonlijk. Dat ervaren wij als heel fijn en bijzonder.”

Wat leuk is aan ondernemen? Met vakkundig en gepassioneerd personeel maken we mooie interieurprojecten en maatwerkmeubilair. We ondernemen met passie en hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met klanten. Onze klanten kiezen niet alleen voor een mooi, uniek, duurzaam en op maat gemaakt meubelstuk, maar ook voor een partner die betrouwbaar is. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is!

Het gemeentehuis van Alblasserdam wordt gerenoveerd. Thuis en op het werk hadden we het er geregeld over hoe leuk en mooi het zou zijn als we daar de inrichting van zouden mogen verzorgen. Ons bedrijf staat in Bleskensgraaf, maar we wonen in Alblasserdam en de ontwikkelingen omtrent het gemeentehuis volgden wij met veel interesse. We zijn dan ook blij dat we een gunstige aanbieding konden doen en inmiddels zijn we aan de slag in het ‘nieuwe’ gemeentehuis.

Juist in ‘het alledaagse’ zit zoveel waardevols. Daarin investeren is belangrijk om dagelijks geluk en dankbaarheid te kunnen ervaren. Als er een schakeltje hapert, beseffen we pas hoe waardevol die alledaagse dingen zijn. Het is prettig dat we zowel zakelijk als privé de zorg om een deel van het alledaagse uit handen kunnen geven aan Besems.

We waren al jaren lang klant bij een grote verzekeringsmaatschappij. Op zich prima, maar we misten een aanspreekpunt en iemand die echt met ons meedacht. Van Besems hoorden we positieve verhalen en inmiddels hebben we gemerkt dat het daar anders gaat. De mensen van Besems kennen ons, ze zijn betrokken, professioneel en persoonlijk. Dat ervaren wij als heel fijn en bijzonder.