Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Zakelijk financieren

Als zelfstandig ondernemer begrijpen we dat het verkrijgen van de juiste financiering een essentiële factor kan zijn voor het succes van je bedrijf. Of je nu wilt investeren in een pand, nieuwe apparatuur, je werkkapitaal wilt vergroten of je bedrijf wilt uitbreiden, wij staan klaar om je te helpen.

Met onze zakelijke financieringsdienst bieden we je diverse mogelijkheden om je bedrijfsdoelen te realiseren. We werken samen met gerenommeerde financiële instellingen en hebben een uitgebreid netwerk van kredietverstrekkers om je een passende oplossingen te kunnen bieden. Of het nu gaat om een lening, leasingoptie of een andere vorm van financiering, wij kunnen je helpen om de juiste keuzes te maken op basis van je specifieke behoefte en situatie.

Wat kun je verwachten van zakelijke financiering bij Besems?

  1. Persoonlijke aandacht: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen uitdagingen en doelen heeft. Daarom denken we graag met je mee om inzicht te krijgen in je bedrijf en je financieringsbehoeften.
  2. Maatwerkoplossingen: Op basis van je specifieke situatie gaan we op zoek naar een op maat gemaakte financieringsoplossing die aansluit bij je behoeften en mogelijkheden. We houden daarbij rekening met factoren zoals je bedrijfsmodel, cashflow en terugbetalingscapaciteit.
  3. Snelle en efficiënte dienstverlening: We begrijpen dat tijd een cruciale factor is in het bedrijfsleven. Daarom doen we er alles aan om je snel van dienst te zijn. 
  4. Groot netwerk: Doordat we beschikken over een uitgebreid netwerk kunnen we verder kijken dan alleen de huisbankier. We werken samen met Capsearch waardoor we toegang hebben tot een groot aantal aanbieders.

Meer weten over zakelijk financieren bij Besems? Neem dan contact op met onze adviseurs via 078-6919206 of doe de financieringscheck.

Neem contact op met Esther, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Esther van Rijsbergen

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid