Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het verhaal van Lizzy en Robert

“Goed wonen in Streefkerk, daar weten Lizzy en Robert alles van.”

Onze connectie met Streefkerk is dat Robert hier is geboren en altijd al heeft gewoond. Ook de vader van Robert is hier geboren en is met het autobedrijf een begrip in het dorp. Lizzy is geboren in Groot-Ammers en is een paar jaar geleden naar Streefkerk verhuisd, zo hebben we elkaar ontmoet.

Verder hebben we veel familie en vrienden in Streefkerk en zijn we actief in de kerk. We kennen hier veel mensen en je kunt dus wel zeggen dat Streefkerk echt ons dorp is. Hier voelen we ons thuis.

 Door mijn werk en hobby ben ik veel in ons autobedrijf in Streefkerk te vinden. Verder vindt Lizzy het leuk om te racefietsen, af en toe te shoppen of lekker naar familie te gaan. Samen vinden we het erg fijn en belangrijk om gezellig met vrienden hier uit Streefkerk af te spreken.

 We wonen sinds kort in een heel leuk huis. Besems heeft ons geholpen met de hypotheek. Fijn dat we eerst vrijblijvend om advies konden vragen. Tijdens de gesprekken werd het aanvragen van de hypotheek ons helemaal duidelijk en werd alles voor ons geregeld. Zo kunnen we nu lekker in Streefkerk wonen.

Meer over Goed wonen in Streefkerk