Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waarom Besems?

Je kunt tegenwoordig op allerlei manieren een verzekering of hypotheek afsluiten. Maar wat is er nu makkelijker om dat allemaal bij één bedrijf te doen, waar ze weten wie je bent en waar je ook nog persoonlijk te woord gestaan wordt? Bovendien is er nogal wat te kiezen. Wanneer maak je nu de juiste keuze? Gaat het alleen om de laagste prijs of zijn er bepaalde voorwaarden belangrijk voor je? Bij Besems maken we het graag gemakkelijk voor je. In principe kun je alles aan ons overlaten. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze en zorgen dat alles rondom een verzekering of hypotheek netjes en tegen een zo scherp mogelijke prijs geregeld wordt.

Vanzelfsprekend maken we daarbij ook gebruik van moderne middelen zoals Mijn Besems en onze polismap app. Handige tools die het makkelijk maken om bijvoorbeeld de aanvraag van je hypotheek te volgen of doorlopend inzicht te hebben in al je polisgegevens. 

Neem contact op met Marinelle, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Marinelle Mol

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid