Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Sinds 1989

Besems is eigenlijk niet meer weg te denken uit Alblasserdam. Sinds 1989 werken we aan de financiële zekerheid van onze klanten in en rondom Ablasserdam. Inmiddels doen we dat met een team van 12 enthousiaste collega's vanuit ons pand aan de Plantageweg, midden in het dorp. Je kunt bij ons nog gewoon binnen lopen met een vraag of als je bijvoorbeeld net een vervelende schade hebt geleden.

Grappig eigenlijk dat er wat dat betreft door de jaren heen weinig is veranderd. Toen Bert Besems in 1989 in de Kerkstraat begon en later vanaf 1994 samen met John Barkmeijer het kantoor aan de Waalsmodelaan bemande draaide alles om persoonlijke aandacht en dat is anno nu nog steeds zo.

Sinds 1996 vindt je ons aan de Plantageweg in Ablasserdam. Daar hebben we de ruimte en kunnen we je in alle rust ontvangen voor een goed gesprek. Een lange historie is mooi, maar bij Besems kijken we graag vooruit. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maken we gebruik van slimme software en zelf ontwikkelde online tools zoals Mijn Besems. Van klanten ontvangen we veel positieve reacties op Mijn hypotheekaanvraag, waar je online de aanvraag van je hypotheek kunt volgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat ondanks de inzet van alle moderne middelen die we kunnen inzetten juist de aandacht voor elkaar belangrijk is. Daarom zullen we blijven investeren in het beste van allebei.

Neem contact op met Marinelle, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Marinelle Mol

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid