Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Tarieven algemeen

Om je goed te kunnen adviseren, moeten wij de nodige tijd investeren. De exacte hoeveelheid tijd die nodig is hangt af van je persoonlijke situatie, maar ook van de oplossing die je uiteindelijk kiest. Bovendien is onze tijdsinvesteringen afhankelijk van het soort dienstverlening.
Voor de onderstaande diensten ontvangen wij geen vergoeding van een verzekeringsmaatschappij of bank. Daarom brengen wij de volgende kosten in rekening. 

DienstverleningtijdsbestedingVergoeding
Pensioen + nabestaandenvoorziening in beeld brengen€ 475
Arbeidsongeschiktheidsvoorziening ondernemer in beeld brengen€ 475
Financiële Foto€ 950
Aanvragen AOV ondernemer
€ 375
Aanvragen uitvaartverzekering
€   75
Aanvragen overlijdensrisicoverzekering
€ 275
Aanvragen lijfrenterekening / verzekering
€ 250
Aanvragen + vergelijking direct ingaande lijfrente
€ 500
Overige advisering / aanvragenper uur€ 115
Financiële Foto Pakket Particulierper maand€ 19,50

Indien wij alleen adviseren en niet komen tot bemiddeling in een financieel product dan dient 21% BTW in rekening te worden gebracht.

Extra dienst, duidelijke nazorg
Omdat je situatie in de loop van de tijd kan veranderen hebben wij een extra dienst ontwikkeld waarvan je desgewenst gebruik kunt maken. Wij noemen deze dienst het Financiële Foto Pakket. Eens per 2 jaar verzorgen wij opnieuw een Financiële Foto. We maken dan opnieuw een uitgebreide analyse en beoordelen bijvoorbeeld de hypotheek en andere voorzieningen zoals je pensioen en aanvullende verzekeringen aansluiten bij je situatie. Iedere 2 jaar wordt er op deze manier een update van je persoonlijke financiële situatie gemaakt. Daarnaast ontvang je jaarlijks een update van je hypotheek. Graag informeren wij je verder over de inhoud van het aanvullende pakket.

Neem contact op met Willemijn, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Willemijn van Hof

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid