Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Besems actueel

Bij Besems zijn we steeds op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Daar denken we veel over na en als het kan proberen we “voor de muziek uit te lopen”. Zo beschikken we over een nieuwe website en er wordt hard gewerkt aan een nieuwe versie van Mijn Besems.

In samenwerking met Voogd & Voogd hebben we gebouwd aan de polismap app. Deze app wordt inmiddels door veel van onze klanten gebruikt. De app wordt steeds verder verbeterd en in de toekomst willen we hier ook een adviesmodule aan toevoegen. Voor onze zakelijke relaties zijn we bezig met de ontwikkeling van een nieuw risico inventarisatie model. Zo kunnen we risico’s nog beter in beeld brengen en preventie adviezen geven. Aan het eind van het jaar gaan de huurders van onze bovenverdieping verhuizen. We gaan deze ruimte na een verbouwing zelf gebruiken. Zo hebben we nog meer ruimte om je in alle rust te ontvangen.

Neem contact op met Arie, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Arie van den Heuvel

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid