Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Verhuizen

Je hebt al een koophuis en denkt aan verhuizen. Dan heb je veel om over na te denken.
Wat kan ik kopen? Hoe zit het met de overwaarde op mijn huis of juist de restschuld?
Mag ik mijn spaarhypotheek meenemen? Moet ik eerst mijn huis verkopen?
Allemaal vragen die wij regelmatig horen en waarmee we je prima kunnen helpen.

Ook al heb je het al eens eerder gedaan, het afsluiten van een hypotheek is en blijft een belangrijke financiële beslissing. Bij het nemen van die beslissing helpen we je graag. Daarbij geven we je overzicht en duidelijkheid. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wanneer je de aanvraag van je nieuwe hypotheek aan ons overlaat, kun je er op vertrouwen dat wij je in het hele proces begeleiden. Zo vragen we niet alleen de offerte aan, maar zorgen we bijvoorbeeld ook voor alle contacten met de geldverstrekker, de makelaar en de notaris. Verder letten we er bijvoorbeeld ook goed op dat alles aansluit bij de fiscale spelregels die gelden voor jou als doorstromer. Kortom wij doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Omdat we toegang hebben tot bijna alle banken maken we altijd een uitgebreide vergelijking tussen ongeveer 30 geldverstrekkers. Daar kan behoorlijk wat verschil tussen zitten. Op deze manier kunnen we veel geld voor je besparen.

Neem contact op met Marinelle, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Marinelle Mol

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid