Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Eerste huis

Als je voor het eerst een huis wilt kopen komt er heel wat op je af. Hoeveel kan ik lenen? Wat kost het per maand? Wat hou ik over? Stuk voor stuk vragen waar wij je bij kunnen helpen.

Het afsluiten van een hypotheek is één van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Bij het nemen van die beslissing helpen wij je graag. Dat doen we op een manier die duidelijk en begrijpelijk voor je is. Je weet dan ook meteen waar je aan toe bent.

Wanneer je de aanvraag van je hypotheek aan ons overlaat kun je er op vertrouwen dat wij je van A tot Z begeleiden. Zo vragen we niet alleen de offerte aan, maar zorgen we ook voor alle contacten met de geldverstrekker en de notaris. Verder helpen wij je bijvoorbeeld ook met je voorlopige teruggave en je eerste aangifte inkomstenbelasting. Kortom, wij doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Omdat we toegang hebben tot bijna alle banken maken we altijd een uitgebreide vergelijking tussen ongeveer 30 geldverstrekkers. Daar kan behoorlijk wat verschil tussen zitten. Op deze manier kunnen we veel geld voor je besparen.

Neem contact op met Martin, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Martin Marron

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid