Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Makelaar aan het woord

Makelaar zoekt huis!

Dat er tussen Steef! makelaars en Besems een klik is, steken we niet onder stoelen of banken. Omdat we een groot vertrouwen in de dienstverlening van deze enthousiaste makelaar hebben verwijzen we graag klanten door naar Steef! Ieder zijn eigen specialisme, ieder zijn eigen bedrijf, maar wel samen het beste voor onze klanten!

Stephan Bahlman van Steef Makelaars aan het woord:

"Heerlijk! Zo ervaren woningeigenaren de verkoopperiode in veel gevallen op dit moment. Na jaren van lang wachten om tot verkoop te komen zijn transacties nu vaak binnen enkele weken en soms zelfs binnen een aantal dagen werkelijkheid.

De verkoopsnelheid van veel woningen is hoog in de Alblasserwaard. Bij Steef! Makelaars zijn we daarom continue op zoek naar nieuw aanbod in elke prijsklasse. Want we verkopen nogal wat huizen op dit moment. Dat doen we door een beproefde verkoop- en marketingstrategie. Volgens de cijfers op Funda zijn we de best verkopende makelaar in de regio en daar zijn we trots op! Met een enthousiast team staan we klaar om uw woning op een eigentijdse manier te verkopen, of juist te helpen bij de aankoop van een nieuwe woning. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en verkoopadvies. 078-6991344 of  kijk op www.steef.nl"

Neem contact op met Esther, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Esther van Rijsbergen

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid