Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Goed wonen begint bij Besems

Het is goed wonen in de Alblasserwaard. Daar weten veel van onze klanten alles van. Vanuit Alblasserdam bedienen we een groot deel van de Alblasserwaard. Doordat we bij Besems zelf wonen en werken in de waard kennen we de mensen en weten wat er speelt. Bovendien zijn we eigenlijk altijd dichtbij. Wel zo prettig als je op een persoonlijke manier advies wilt over verzekeringen of een hypotheek. Je bent dan ook van harte welkom op ons kantoor in Alblasserdam.

Wat onze klanten vinden van wonen in de Alblasserwaard vertellen ze je in onderstaande video's. Maak kennis met Lizzy en Robert uit Streefkerk, Altwin en Lianne uit Oud-Alblas, Carola en Benny uit Nieuw-Lekkerland en Lisanne en Wietse uit Bleskensgraaf.

Meer weten over Goed wonen in de Alblasserwaard? Of hoe we jou daar bij kunnen helpen. Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 078-6919206.

Neem contact op met Roland, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Roland Ottevanger

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid