Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Goed wonen in Streefkerk

Robert en Lizzy
Streefkerk, een mooi dorp aan de rivier de Lek in de groene Alblasserwaard. Met bijna 2500 inwoners een fijne plek om te wonen. Er zijn nog verschillende winkels, een aantal gezellige horecagelegenheden en een flinke jachthaven. Het groene achterland van de Alblasserwaard begint direct aan de rand van het dorp. Goed wonen in Streefkerk, daar weten Robert en Lizzy alles van. Robert is geboren en getogen in Streefkerk en Lizzy heeft er helemaal haar draai gevonden. In de video vertellen ze je graag meer.

Goed wonen in de Alblasserwaard begint bij Besems.
Wanneer je nadenkt over het afsluiten van een hypotheek komen er vaak een heleboel vragen op je af. We helpen je daar graag bij en doen dat op een begrijpelijke manier. Via Besems heb je toegang tot meer dan 30 geldverstrekkers en zo weet je zeker dat je in aanmerking komt voor de laagste rente.

We hechten veel waarde aan persoonlijk advies. Daarom is het prettig om elkaar face to face bij ons op kantoor in Alblasserdam te ontmoeten. Vanuit de Alblasserwaard ben je meestal binnen 20 minuten bij ons. Je kunt echter ook gebruik maken van onze webcamservice. Via de webcam en schermdelen maken ons adviseurs dan contact met je. Zo kun je op ieder moment, waar je maar wilt advies van ons krijgen.

Wil je meer weten over Goed wonen in de Alblasserwaard en wat Besems voor je kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Meer over goed wonen.

Neem contact op met Monique, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Monique van Wijnen

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid