Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Goed wonen in Oud-Alblas

Altwin en Lianne
Oud-Alblas een mooi dorpje aan het begin van de Alblasserwaard. Het riviertje de Alblas is beeldbepalend en kronkelt zich rustig dwars voor het dorp. In het dorp zijn geen voorzieningen zoals winkels of horeca. Wel is er een school en zijn de plaatsen Alblasserdam en Papendrecht met meer faciliteiten op slechts 5 minuten afstand. In Oud-Alblas vind je rust, maar is er altijd beweging doordat er nog diverse agrarische ondernemingen zijn. Over het water, of met de fiets ben je snel bij de molens van Kinderdijk. Goed wonen in Oud-Alblas daar weten Lianne en Altwin alles van. Altwin is op de boerderij in Oud-Alblas geboren en samen met Lianne en de kinderen genieten ze van dit mooie polderdorp. In de video vertellen ze je er graag meer over.

Goed wonen in de Alblasserwaard begint bij Besems.

Wanneer je nadenkt over het afsluiten van een hypotheek komen er vaak een heleboel vragen op je af. We helpen je daar graag bij en doen dat op een begrijpelijke manier. Via Besems heb je toegang tot meer dan 30 geldverstrekkers en zo weet je zeker dat je in aanmerking komt voor de laagste rente.

We hechten veel waarde aan persoonlijk advies. Daarom is het prettig om elkaar face to face bij ons op kantoor in Alblasserdam te ontmoeten. Vanuit de Alblasserwaard ben je meestal binnen 20 minuten bij ons. Je kunt echter ook gebruik maken van onze webcamservice. Via de webcam en schermdelen maken ons adviseurs dan contact met je. Zo kun je op ieder moment, waar je maar wilt advies van ons krijgen.

Wil je meer weten over Goed wonen in de Alblasserwaard en wat Besems voor je kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Meer over goed wonen.


Neem contact op met Arie, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Arie van den Heuvel

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid