Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Goed wonen in Nw-Lekkerland

Benny en Carola
Nieuw-Lekkerland is een leuk dorp aan de rivier de Lek met ongeveer 8600 inwoners. Nieuw-Lekkerland heeft behoorlijk wat faciliteiten zoals scholen, winkels, horeca, sportverenigingen en je kunt zeggen dat er veel bedrijvigheid is. Vanuit Nieuw-Lekkerland ben je zo in Alblasserdam en het groene achterland van de Alblasserwaard en de molens van Kinderdijk liggen om de hoek. Carola en Benny wonen met veel plezier in Nieuw-Lekkerland en vertellen je daar graag over in de video.   

Goed wonen in de Alblasserwaard begint bij Besems.

Wanneer je nadenkt over het afsluiten van een hypotheek komen er vaak een heleboel vragen op je af. We helpen je daar graag bij en doen dat op een begrijpelijke manier. Via Besems heb je toegang tot meer dan 30 geldverstrekkers en zo weet je zeker dat je in aanmerking komt voor de laagste rente.

We hechten veel waarde aan persoonlijk advies. Daarom is het prettig om elkaar face to face bij ons op kantoor in Alblasserdam te ontmoeten. Vanuit de Alblasserwaard ben je meestal binnen 20 minuten bij ons. Je kunt echter ook gebruik maken van onze webcamservice. Via de webcam en schermdelen maken ons adviseurs dan contact met je. Zo kun je op ieder moment, waar je maar wilt advies van ons krijgen.

Wil je meer weten over Goed wonen in de Alblasserwaard en wat Besems voor je kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Meer over goed wonen.


Neem contact op met John, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

John Barkmeijer

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid