Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Goed wonen in Bleskensgraaf

Lisanne en Wietse

Bleskensgraaf, een mooi dorp aan het riviertje de Graafstroom midden in de Alblasserwaard.
Voor de 2800 inwoners zijn er prima voorzieningen zoals een aantal winkels, twee scholen en gezellige horeca. De Graafstroom is samen met de molen, de kaasfabriek en de kerk karakteristiek voor het dorp. In Bleskensgraaf woon je rustig en midden in het groen van de weilanden rondom het dorp. Grotere plaatsen met meer faciliteiten vind je op korte afstand. Goed wonen in Bleskensgraaf daar weten Lisanne en Wietse alles van. Samen zijn ze betrokken bij lokale activiteiten en genieten van het wonen dit mooie polderdorp. In de video vertellen ze je daar graag meer over.

Goed wonen in de Alblasserwaard begint bij Besems.

Wanneer je nadenkt over het afsluiten van een hypotheek komen er vaak een heleboel vragen op je af. We helpen je daar graag bij en doen dat op een begrijpelijke manier. Via Besems heb je toegang tot meer dan 30 geldverstrekkers en zo weet je zeker dat je in aanmerking komt voor de laagste rente.

We hechten veel waarde aan persoonlijk advies. Daarom is het prettig om elkaar face to face bij ons op kantoor in Alblasserdam te ontmoeten. Vanuit de Alblasserwaard ben je meestal binnen 20 minuten bij ons. Je kunt echter ook gebruik maken van onze webcamservice. Via de webcam en schermdelen maken ons adviseurs dan contact met je. Zo kun je op ieder moment, waar je maar wilt advies van ons krijgen.

Wil je meer weten over Goed wonen in de Alblasserwaard en wat Besems voor je kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Meer over goed wonen.

Neem contact op met Willemijn, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Willemijn van Hof

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid