Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Overlijden

Je moet er niet aan denken, maar het kan ons allemaal overkomen dat je partner, waar je lief en leed mee deelt onverwacht wegvalt. Toch is het goed om stil te staan bij de financiële gevolgen van een overlijden.

Blijft er voldoende besteedbaar inkomen over? Kan ik in mijn huis blijven wonen? Krijg ik een nabestaandenpensioen of heb ik recht op een ANW-uitkering en voor hoe lang? De meeste mensen die wij spreken hebben er geen enkel beeld bij of kennen deze regelingen niet. En dat is niet vreemd, want het is best complex.

Omdat iedere persoonlijke situatie anders is, is er geen eenduidig antwoord op die verschillende vragen te geven. Daarom betrekken we bij het maken van de Financiële Foto alle componenten die invloed hebben op het besteedbaar inkomen na overlijden van een partner: hypotheek, vaste lasten, nabestaandenpensioen, aanvullende regeling via de werkgever, spaargeld, andere polissen enz.
Zo krijg je een duidelijk beeld en weet je of er voldoende besteedbaar inkomen overblijft. Als er te weinig besteedbaar inkomen overblijft kunnen we desgewenst een verzekeringsoplossing aanbieden.

Neem contact op met Arie, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Arie van den Heuvel

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid