Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Pensioen

Wij Nederlanders zijn een hard werkend volkje. Na een werkzaam leven kijken veel mensen uit naar hun pensioen. Maar hoe ziet dat er nu uit? Hoeveel pensioen krijg ik en wat blijft daar van over? Is dat genoeg? Door het lezen van het jaarlijkse UPO (Uniform Pensioen Overzicht) krijg je al een beeld van hoe je er voor staat. Het blijft voor veel mensen echter lastig en daarom verdwijnt het UPO vaak ongelezen in een map. Bij het bespreken van de Financiële Foto is dit een veel gehoord geluid.

Met de Financiële Foto kunnen we je precies laten zien hoe je er voor staat en welke invloed pensioen, vaste lasten, spaargeld en het aflossen van de hypotheek op elkaar hebben. Zo kan het in veel gevallen nog best meevallen hoe je er voor staat na je pensioen. In andere gevallen weet je vooraf waar je staat en kun je ervoor kiezen om in actie te komen.

Neem contact op met Roland, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Roland Ottevanger

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid