Financiële Foto

Hoe sta ik er financieel voor als ik 67 ben? Wat gebeurt er op financieel gebied als mijn partner overlijdt? Als ik arbeidsongeschikt word heb ik dan nog voldoende inkomen? Vragen waar veel mensen aan denken, maar niet zomaar een antwoord op weten. Daarom is het vaak de makkelijkste weg om de brief van het pensioen maar weer gewoon in de map te stoppen of het voorstel van de werkgever voor een aanvullende verzekering nog even in het laatje van de kast te leggen. Een reactie die we heel vaak horen.

Met de Financiële Foto geven we je in één keer een duidelijk overzicht van je persoonlijke financiële situatie onder verschillende omstandigheden. Zo weet je exact waar je aan toe bent en als het nodig is kunnen we je helpen met advies voor een passende oplossing. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Een Financiële Foto is eigenlijk een uitgebreide financiële analyse. Dat wordt ook wel een financiële planning genoemd. Bij iedere hypotheek maken we een Financiële Foto, maar je kunt er ook voor kiezen om een losse Financiële Foto te laten maken. Steeds meer klanten maken na de eerste Financiële Foto gebruik van ons Financiële Foto Pakket. Met deze dienstverlening zorgen we er voor dat we regelmatig een update van je Financiële Foto maken, geven we je extra aandacht en brengen geen kosten in rekening als er een aanpassing nodig is of als je meer vragen hebt.

Na het bespreken van de Financiële Foto ontvang je altijd een uitgewerkt rapport.  Voorbeeld rapport Financiële Foto

Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek.

Sommige dingen zijn zo belangrijk dat je er even rustig de tijd voor moet nemen. Wij maken graag tijd voor je vrij.