Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Zakelijk financieren bij Besems

Voor het financieren van een bedrijfspand of andere bedrijfsmiddel ben je vaak aangewezen op je eigen huisbankier. In de praktijk merken we dat dit regelmatig de nodige beperkingen met zich meebrengt. 

Bij Besems begrijpen we hoe belangrijk het voor jou als ondernemer is om toegang te hebben tot de juiste financieringsopties om groei- en uitbreidingsplannen te realiseren. We spreken vaak ondernemers i.v.m. het afsluiten van een privé hypotheek. Omdat we regelmatig de vraag krijgen of we kunnen helpen bij een zakelijke financiering hebben we deze dienst toegevoegd zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn.

Onze dienst voor zakelijk financieren is gericht op het ondersteunen van bedrijven in elke fase van hun ontwikkeling. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar initiële financiering, een groeiend bedrijf dat kapitaal nodig heeft voor uitbreiding, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar herfinanciering, we staat klaar om je te begeleiden.

Meer weten of zakelijk financieren bij Besems maak dan een afspraak met onze adviseurs Arie van den Heuvel of Frits Poirot.

Neem contact op met Martin, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Martin Marron

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid