Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Smartphone kapot

Inmiddels heeft bijna iedereen een smartphone. De ontwikkelingen gaan heel erg snel en in sommige gevallen zijn we zelfs al afhankelijk van de telefoon om te kunnen communiceren. Het is dan ook vervelend als je smartphone plotseling kapot is en dat kan zomaar gebeuren. We krijgen veel schademeldingen van smartphones die kapotvallen of op verschillende manieren te water raken. Zo ”zwemmen” telefoons nogal eens in het afwaswater, het bad of zelfs het toilet. En daar kunnen ze nu net niet tegen.

Op veel (extra uitgebreide) inboedelverzekeringen is er dekking voor schade aan smartphones in huis. Soms is er wel een eigen risico van toepassing. Vraag ons dus altijd bij schade aan je smartphone of er dekking is. Als de schade verzekerd is dan kun je de schade snel en professioneel laten herstellen door een van onze schadepartners. Je bent dan snel weer online.

Neem contact op met Roland, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Roland Ottevanger

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid