Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Advies

Bedankt voor het beantwoorden van de vragen. Op basis van je antwoorden geven we je een eerste advies. Onze adviseurs gaan hierna voor je aan de slag en geven een uitgebreid advies.

Aansprakelijkheidsverzekering. Omdat “een ongeluk in een klein hoekje zit” is het verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Hiermee bescherm je jezelf of je gezin tegen schade waarvoor je aansprakelijkheid wordt gehouden.

Inboedelverzekering. Met deze verzekering voor je spullen in huis heb je dekking tegen de meest voorkomende schadeoorzaken zoals brand, diefstal, waterschade. Met een All Riks dekking heb je zelfs dekking tegen bijna alle denkbare schadeoorzaken.

Woonhuisverzekering. Als eigenaar van een woning is het, als je een hypotheek hebt verplicht om het huis te verzekeren. Vanzelfsprekend is het verstandig om dit altijd te doen, je bent dan verzekerd tegen o.a. brand, inbraak, waterschade, stormschade. Vaak is glas ook verzekerd of kan als losse module worden meeverzekerd.

Autoverzekering. Wanneer je eigenaar van een auto bent dan heb je minimaal een WA verzekering nodig, dat is in Nederland verplicht. De dekking kun je uitbreiden met een beperkt casco of volledig casco verzekering. Afhankelijk van de leeftijd geven we hiervoor een advies. Je kunt de dekking verder nog uitbreiden met een ongevallen inzittenden-, schadeverzekering inzittenden- of rechtsbijstandverzekering.

Doorlopende reisverzekering. Ga je vaker per jaar op vakantie, of maak je een lange trip? Dan is een doorlopende reisverzekering niet alleen handig, maar in de meeste gevallen ook nog voordeliger. Er zijn verschillende dekkingsmogelijkheden zoals werelddekking, wintersport en annulering.

Rookmelders. Je hebt aangegeven rookmelders in huis te hebben en dat is heel goed. Vraag jezelf af wanneer je ze voor het laatst getest hebt en of ze op de juiste plaats hangen. We helpen je graag met een advies over rookmelders.

Brandblusmiddelen. Goed dat je brandblusmiddelen in huis hebt. Wanneer heb je ze voor het laatst laten keuren? Verstandig om daar eens naar te kijken. Als je een brandblusser eens echt nodig hebt dan is het goed om te weten dat hij goed werkt. Weet je overigens hoe je hem moet bedienen?

Download hier het advies: Advies.pdf

Neem contact op met Arie, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Arie van den Heuvel

Beschikbaar vanaf 08:30
(op werkdagen)

078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid