Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwe huisstijl

In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een update van onze huisstijl. De nieuwe huisstijl is eigentijds en past wat ons betreft helemaal bij Besems. Drie kernwoorden waar alles om draait zijn: Betrokken, Begrijpelijk en Bekwaam. 

In de komende maanden zul je steeds meer zien van onze huisstijl. Lees hier alvast ons verhaal:

Zaken die waardevol voor je zijn, die bij je leven horen; daar ga je met zorg mee om. Omdat ze met aandacht zijn uitgekozen of omdat ze een financiële of emotionele waarde hebben. Dat geldt voor de kleinste spullen, maar ook voor grotere,
zoals je huis en haard of je bedrijf. Het alledaagse is ons veel waard en je wilt je ervan verzekeren dat dat behouden blijft. En hoe beter je dat voor jezelf regelt, hoe zorgelozer je kunt genieten van die dingen die zo belangrijk voor je zijn.

Je financiële situatie in kaart hebben, inclusief verzekeringen en hypotheek, hoeft niet complex te zijn. Sterker, als je de juiste mensen om je heen hebt, hoef je er niet eens omkijken naar te hebben Dat kan alleen met mensen die je vertrouwt, die je
begrijpen en die één telefoontje weg zijn. Waarbij je weet dat zij alles doen om je te voorzien van informatie die je verder helpt. 
Of van het beste advies, passend bij je persoonlijke situatie. Voor nu én voor de toekomst.

Met Besems kun je op die betrokkenheid rekenen.En weet je altijd precies waar je staat met je financiën, verzekeringen en hypotheek. Dat is begrijpelijk. BesemsNeem contact op met Monique, we nemen graag alle tijd om je vragen te beantwoorden. Dat kan ook bij ons op kantoor onder het genot van een lekker bakje koffie.

Monique van Wijnen

Bereikbaar tot 17:00
078 691 92 06
Neem contact op

Besems zakelijk

Weten waar je risico loopt, en daar als het nodig is iets mee doen.

Naar Besems zakelijk
Besems zakelijk
Risico's & verantwoordelijkheid