Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

E step waarschuwing!

Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld; de elektrische step. Makkelijk en snel verplaatsen voor jong en oud. Maar zit dat eigenlijk wel goed? Hierbij een flinke waarschuwing! Een elektrische scooterstep, die rijdt op oplaadbare batterijen. Deze wordt gezien als snorfiets. De maximumsnelheid is 18 kilometer per uur. Je mag alleen de weg met een e-step op als de overheid het type heeft aangewezen als bijzondere bromfiets.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf kan zijn. Je ondersteunt het management en houdt de administratie in ons CRM systeem actueel, voor zowel verzekeringen als hypotheken.

Lees meer

Energie Bespaarhypotheek

Energiekosten, het houdt ons allemaal bezig. Maar ook de verantwoordelijkheid voor het milieu. Inmiddels kunnen we er niet meer omheen. Toch kan het zetten van de stap naar energiebesparende maatregelen lastig zijn. In de praktijk zien we dat veel mensen zich afvragen wat moet ik doen en hoe ga ik het betalen? Met de Energie Bespaarhypotheek kunnen we je op weg helpen naar lagere energiekosten en een bijdrage aan een beter milieu.

Lees meer

Klussen

In het afgelopen twee jaar is er in Nederland heel wat af geklust en nog steeds wordt er volop gebouwd en verbouwd. Bouwmaterialen zijn vaak niet aan te slepen en als je een schilder of stukadoor zoekt is de kans zeer groot dat je maanden moet wachten.

Lees meer