Klussen

Meteen in de eerste lockdown zag je deze beweging op gang komen. Op zich niet zo gek, want als je toch nergens heen mag, dan is er altijd wel een klus in- of om het huis te doen. Bovendien is het leuk om iets op te knappen en dat is meestal een positieve uitdaging.

We zien dan ook dat er veel mensen toe zijn aan een nieuwe stap als het gaat om woonwensen. Dat kan een andere woning zijn, maar juist ook het vergroten van de woning of bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken. Door een gestegen overwaarde en de lage rente kun je in de meeste gevallen tegen een beperkte stijging van je maandlast een verbouwing aanpakken. Het is dan meteen een mooi moment om te kijken of je hypotheek nog actueel is en of besparen een mogelijkheid is.

Wil je toch liever de stap maken naar een nieuwe woning? Dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Er is weinig aanbod op de woningmarkt en als je kans wilt maken op net die éne woning, dan moet je vooraf goed weten wat je mogelijkheden zijn. Door de lage rente is er vaak meer mogelijk dan je denkt. 

Overweeg je om te verhuizen of te verbouwen? Neem dan gerust contact met ons op. Naast het feit dat we drie hypotheekadviseurs hebben, kun je ook zeggen dat we op dit gebied inmiddels ervaringsdeskundigen zijn. Zo liet één adviseur onlangs een dakopbouw plaatsen, is de andere volop aan het verbouwen en ben ik nog maar net verhuisd. Wie weet hebben we nog handige klus tips voor je!


Terug naar overzicht