Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Klussen

Meteen in de eerste lockdown in coronatijd zag je deze beweging op gang komen. Op zich niet zo gek, want als je toch nergens heen mocht, dan is er altijd wel een klus in- of om het huis te doen. Bovendien is het leuk om iets op te knappen en dat is meestal een positieve uitdaging.

We zagen ook dat er veel mensen toe waren aan een nieuwe stap als het gaat om woonwensen. Dat kan een andere woning zijn, maar juist ook het vergroten van de woning of bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken. Door een gestegen overwaarde kun je in de meeste gevallen ondanks de oplopende rente tegen een beperkte stijging van je maandlast een verbouwing aanpakken. Het is dan meteen een mooi moment om te kijken of je hypotheek nog actueel is en of besparen een mogelijkheid is.

Wil je toch liever de stap maken naar een nieuwe woning? Dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Er is nog steeds weinig aanbod op de woningmarkt en als je kans wilt maken op net die éne woning, dan moet je vooraf goed weten wat je mogelijkheden zijn. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. 

Overweeg je om te verhuizen of te verbouwen? Neem dan gerust contact met ons op. 


Terug naar overzicht