Zelf kansen zien en die ook beetpakken, dat maakt ondernemen leuk!

“We zijn eigenlijk wel trots op de groei van een kleine starter naar een volwaardig bedrijf dat zaken doet met grote ondernemingen over de hele wereld.”

Wat ik het leukste vind van ondernemen? Zelf kansen zien en beetpakken, dat je zelfstandig beslissingen en keuzes kunt maken. Hoe organiseren we de onderneming, welke producten gaan we op de markt zetten en hoe onderscheiden we ons van de concurrentie? Natuurlijk doen Eric en ik dat samen en ook betrekken we onze collega’s hierbij. Maar verder hoeven we geen verantwoording af te leggen aan anderen en dat voelt lekker.

Het ontwerpen van complexe producten met specifieke eisen aan veiligheid, milieu en betrouwbaarheid vind ik erg leuk. Zo hebben we onlangs in korte tijd 12 stuks unieke mobiele compressor packages voor de olie en gasindustrie ontworpen en geleverd.

Eigenlijk zijn we wel trots op hoe we met een klein startkapitaal van onze ouders, gegroeid zijn naar een volwaardig bedrijf dat zaken doet met grote ondernemingen over de hele wereld. Eerst vanuit een kantoortje in een bedrijfsverzamelgebouw voor starters, naar nu in een eigen pand met een flinke productiefaciliteit.

Wat Novetec bijzonder maakt? Gemotiveerde en betrokken mensen, met specifieke kennis van product en markt, en het leveren van veel toegevoegde waarde. Gewoon een fijne club vakmensen.