We kiezen bewust voor een woning, waarin alles nieuw is.

We kiezen bewust voor een woning, waarin alles nieuw is. Momenteel wonen we nog in een erg mooie jaren 30 maisonnette in Rotterdam. Deze woning bevat nog de oude bouwstijl met authentieke glas in lood en kamer en suite, waar wij erg fan van zijn. Het nadeel is echter dat we veel bezig zijn met onderhoud. Daarnaast is de woning relatief klein, zonder tuin en garage. Het huis wat we gekocht hebben voorziet in alle gemakken. Een ruime keuken, garage, grote tuin, eigen slaapkamer voor onze zoon etc. Voor ons is het belangrijk dat we vrijheid ervaren in en om het huis.

Of het een bewuste keuze was om “de stad” te verlaten? Absoluut, buitenspelen is wat ons betreft belangrijk in de ontwikkeling van onze zoon. Dit is in mindere mate mogelijk waar we nu wonen; in Rotterdam. Dat we in het nieuwe huis in onze eigen tuin kunnen zitten is een heerlijk vooruitzicht!

We hebben allebei een uitdagende baan. Kars is sales manager bij een grote scheepswerf en Roos is fysiotherapeut. Op die manier hebben we veel contact met mensen, Kars zelfs met klanten over de hele wereld.

Een uitdagende baan en een gezin is soms een drukke combinatie. Mede door lange reistijden, buitenlandse reizen en een druk sociaal leven is het af en toe puzzelen om alles voor elkaar te krijgen. Gelukkig hebben wij een grote achterban, waar wij veel steun en hulp van krijgen. Wij kunnen dan ook wel zeggen dat, na het hebben van een goede gezondheid, familie en vrienden om ons heen erg belangrijk zijn.

Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek.

Sommige dingen zijn zo belangrijk dat je er even rustig de tijd voor moet nemen. Wij maken graag tijd voor je vrij.