Ons gezin is de basis in ons leven

“Onze uitdaging is om deze basis zo stabiel mogelijk te houden.”

Of we met plezier in ons huis wonen? We zijn er ten opzichte van ons vorige huis in ruimte leuk op vooruit gegaan en de vrijheid van grond om je huis is erg plezierig. Daarnaast is het een huis met perspectief. In de toekomst overwegen we nog eens naar achter toe uit te bouwen. Nog meer leefruimte, nog meer licht.

Wat voor ons het belangrijkste is? Ons gezin is de basis in ons leven. Onze uitdaging is om deze basis zo stabiel mogelijk te houden. Het begeleiden van onze kinderen in het opgroeien bepaalt momenteel het grootste gedeelte van onze tijdsbesteding.

Daarnaast hebben we allebei een leuke en uitdagende baan. Door ons werk kunnen we ons gezin in haar behoefte voorzien. Het is voor ons beiden erg fijn om te zien dat je met je inbreng waardevol kunt zijn in zakelijke en persoonlijke contacten. Je wordt uitgedaagd op een compleet ander vlak dan in je thuissituatie. Het contact met collega’s, opdrachtgevers en klanten geeft een hoop voldoening.

Vrije tijd is schaars, maar we maken graag tijd vrij. Wij zijn beiden familiemensen en zien onze familie graag en veel. Ook gaan we graag met ons eigen gezin op pad, liefst naar het strand of het bos, om uiteindelijk in een gezellig restaurantje te belanden. Tim rommelt ook regelmatig in en om het huis, om na een klus met iemand een biertje te drinken. Daarnaast voetbalt hij graag in clubverband. Marieke heeft altijd wel projectjes lopen, binnen of buiten de familie waar ze organisatorisch druk mee is. En als er dan nog tijd over is lezen als lid van een literaire leeskring.