Opnieuw beginnen

Terwijl ik dit schrijf, lijkt iedereen druk bezig met het afronden voor de feestdagen. Werk afmaken, inkopen doen, opruimen of plannen maken. Bijzonder eigenlijk dat het ieder jaar opnieuw zo gaat. We sluiten het oude jaar af en staan dan weer vol verwachting voor een nieuw jaar.

Tegenover ons kantoor wordt al maanden hard gewerkt aan “de Plantagewerf”, inclusief de nieuwe supermarkt. Na de sloop van de oude panden werd er eerst opgeruimd en kon er daarna in volle vaart gestart worden met de bouw van het complex. Van onze kant vandaan kunnen we de bouw mooi volgen. Deze week, net voor de feestdagen, zijn de steigers weggehaald en kwam er een prachtig pand tevoorschijn.  

Voor onze nieuwe overburen zal 2019 een bijzonder jaar worden. Een nieuwe start op een andere woonplek midden in het centrum van ons dorp. Het oude huis achterlaten met alle herinneringen die daar bij horen, opruimen en opnieuw inrichten. Ook weer een drempel van oud naar nieuw.

Ons kantoor is eigenlijk gedurende het hele jaar geopend. Alleen tussen Kerst en Oud & Nieuw maken we ieder jaar een uitzondering. Dan zijn we collectief vrij en komen we even tot rust. Wat mij betreft een mooie traditie. Een periode om stil te staan bij de dingen die er echt toe doen in je leven. Een paar dagen ook om te recreëren. Een mooi woord eigenlijk, dat komt van recreatie. Het betekent naast ontspannen ook opnieuw beginnen.

Als je dit leest, is 2019 al weer van start gegaan. Ik hoop van harte dat 2019 u en jou zal brengen waar je naar uitkijkt. Neem zo af en toe ook even tijd om te recreëren, op wat voor manier dan ook. Dan kun je steeds met frisse moed opnieuw beginnen!

Alle goeds voor 2019!

John Barkmeijer
Besems Verzekeringen en Hypotheken BVKom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek.

Sommige dingen zijn zo belangrijk dat je er even rustig de tijd voor moet nemen. Wij maken graag tijd voor je vrij.